onsdag 14. januar 2009

UFO,ane har flydd

ut av skapet denne veka, og symaskina er komt heim frå doktoren, frisk og sprek. Men fordi prognosen var dårleg på ei 38år gammal maskin, rakk eg å kjøpe ei ny brukt før legen hadde fått uttale seg... så då så.. no har eg to.


S øster Kari sin juleduk nr. 2 har fått påmonterte band. Kjem de og hentar den ?

Ei strikkejakke som har venta eit par år på band er ferdig. Hadde ein mistanke om at den var for lita, og det stemde. Blir no gitt bort..
Sofaputa frå nabo,en er ferdig og komt på plass i den lille sofaen som nesten aldri er i bruk. Er redd for den, dette blir eit spesielt minne..

Eit lite stykke applikasjon. Gikk på kurs, må være 2-3- år sidan.

12 ulike heklabrikker, her var det berre å feste tråder. Kan ikkje skjønne kvifor eg ikkje jar gjort det før.

Hardangersaum. Denne lagde eg på jobb, skulle lære jentene å brodere hardangersaum. Den venta på falding.

Ei lita rund brikke som låg i ein komode eg kjøpte på auksjon for mange år sidan. Den er blitt vaska og stelt, har fått ein liten blondekant. Ender nok på hytta..

To ferske skjerf, låg der berre og venta på festing av tråder. Eit til meg og eit til gave.

Dette er ingen ufo, men ein gensar eg strikka for nokre år sidan. Har vert pent brukt, men oppheng etter vask. Dermed har den desverre sege ganske mykje. Og eigaren har trygla om hjelp. Så no har eg tatt av den både på armane og bolen, og strikka nye brot. Ikkje direkte vanskeleg, men heller ikkje det minste moro med flettemønster alle veier...
Er sånn passe fornøgd med resultatet, men eigaren kjem til å juble. Han var glad i gensaren, men slutta å bruke.

No ligg det eit prosjekt att i skapet. Det må eg ha hjelp til, så det kjem fram i dagslys seinare.

12 kommentarer:

Anne-Berit sa...

Du har virkelig stått på,mye fint der.Gratulere med ny symaskin.Har en del ufoer jeg også,men jeg holder på med så mye annet for tia,at de blir nok liggende ei stund til er jeg redd.Ha det godt!

Liv sa...

Skal si du har vært flink på nyåret! Nå kan du virkelig starte med de berømmelig "blanke arka".

LYKKE TIL, OG KOS DEG!

silje-sin sa...

Hei:) Nå måtte jeg skynde meg å svare, for barnerommene her ser heller ikke sånn ut:) De egnet seg kun for å ta detaljbilder for å si det sånn:) det er masse leker og rot, men sånn er det jo med barn:) takk for koselig hilsen:) klem fra silje.

Liv sa...

Takk for at du spør om forsendelse til Albania.

De sender flere ganger i året, men tjukke sokker trenger de jo helst til vinteren, og nå tenker jeg på det som skal avgårde til høsten. I 2008 gikk det en sending fra Stavanger i november, og det blir vel noe lignende i år.

De har allerede sendt ut forespørsler om det er noen som kan tenke seg å strikke. Ellers trenger de varme klær av alle slag, takker ikke nei til noe.

Det er en organisasjon som kaller seg Team Albania som står for dette. For meg er det det samme hvem de er bare hjelpa kommer fram, og det ser det ut for at den gjør.

Solveig sa...

Oj-oj så flink du har vore! Synes nesten eg kan høyre ufo-ane mine rope på meg...
Ang Thermis så trur eg ikkje det finst noko norsk oppskrift. Men den er ganske enkel på engelsk, mest basis masker. Trur den er grei å prøve seg på sjølv om ein ikkje har strikka etter engelske oppskrifter før.

Fru Rønne sa...

Hold op - sikke flotte ting! Og det er en helt fantastisk fornemmelse, endelig at få gjort ventende ufo'er færdige.

Lena sa...

Jeg er imponert over hva du kan og får unna! Wow! Tusen takk for den koselig awarden forresten, satte pris på den:o) Ha en fortsatt fin dag:-) klem

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Oj, så effektiv du er. Burde hatt en sånn "tornado" her også.

Apropos tornado, tåke er borte, det samme er snøen. Vind og varmegrader gjør susen. Så nå er det bart og kaldt.

Anonym sa...

Wuæh... Får rett og slett litt prestasjonsangst her.. Når berre fingeren er på plass, så får eg rote fram litt ufo'er, eg óg.. ;)

monicas hobby sa...

hei ... ja pjonning e artig å det går så fort å lag ting .... for å få fargan æ hadde på bilde e det bare å ta annen hveromgang med foskjelige farger ... så får du det sånn.... koselig du va innom ... å så lage du masse fint ...
god helg :)

STRIKKEMOR(O) sa...

Jøje meg kor mykje du har fått gjort!! No kan du starte på noko nytt med god samvit! Ha ei fin helg:)

Turid sa...

Rene vare opptellinga dette.
Men det gjør seg med litt opprensking i ny og ne- så masse flott du fant også.
Ønsker deg ei god helg.