mandag 26. januar 2009

Brann-gensar

Brann-gensaren er ferdig, overlevert og på vei til Karmøy...... Den er jo flott, men noko d... å strikke. Det endte med å klippe tråden for kvar omgang, og 1000 trådar å feste til slutt. Størrelsen er 10-12 år.

Om Brann nokon gong bestemmer seg for å forandre mønster må dei berre ta kontakt. Eg skal nok klare å klekke ut noko som let seg strikke på enklare måte.

Og om nokon lurte, ja storebroren skal og ha genser, st. laaaaaaaaaaarge........

11 kommentarer:

Siv sa...

Den ble jo kjempefin da! Sønnen min på 10 har ønsket seg sånn til bursdagen. Og eg har vel halvveis lovet han en:) Tror nok eg ender med å brodere på mesteparten av logoen. Eller kanskje nålefilte det på?? Gruer meg i allefall til å sette igang. Ha en fin dag!

Liv sa...

Han er jammen heldig som får slik en flott genser!

Anonym sa...

Hehe... du får ha lykke til med den neste då.. Å sy på motivet er nok ganske lurt? Eg ville ha prøvd det i alle fall..

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Dette var en"mandomsprøve" av et strikkearbeid, særlig tråfestinga. Den er ikke særlig morsom. Men jeg regner med at det er en stolt pode som drar denne over hodet. Karmøygutter er noen artige skruer. Er tante til et halvt fotball-lag på den øya...

Sologbolig sa...

Se der ja, heldig han som får den! Ha ein fin kveld!

Turid sa...

Ja,ja,flink er du og lykke til med neste!

Turid sa...

Lenge siden jeg har vært her nå... Og masse flott har du laget siden sist! Denne BRANN-genseren var jo bare kjempetøff!!!
Turid;)

STRIKKEMOR(O) sa...

Litt av ein jobb, ja! Du er flink som klarte å fullføre, og gutten blir sikkert kjempefornøgd!

Charlotte sa...

Hei.. Takk for hilsen i bloggen min... Leste kommentaren din med en gang den kom jeg uten å se noen skrivefeil.. hahaha... Må visst legge meg og hvile hodet jeg og! Tusen takk for flott kompliment i bloggen min! Kul branngenser, for noe herk med så mye trådfesting... Tenker du gleder deg til den i large c",)

Anne-Berit sa...

Så flott den ble,men sikkert ikke enkel å strikke.Og så skal du strikke en til,for et mot du har.Håper de som får dem setter stor pris på dem,og alt arbeidet du har hatt.
Ha en fin dag!

Lena sa...

Wow for en flott genser, og for en jobb!! Imponerende:-) Og ja, det er lov å "ape" !! :o) Fin søndagskveld til deg også!