tirsdag 15. januar 2008

You make my day..


Denne flott utmerkelsen har eg fått fornokre dager sidan av Strikkeforbi. Eg takker, bukker og neier, føler det som ei stor ære.
Så skulle eg sende den vidare til 10 nye, og då får eg litt problem. Ikkje fordi at det ikkje er mange nok som virkelig har fortjent den, men når eg er innom og tittar, så har snart "alle mann alle" deltatt. Men rett skal være rett, mange av bloggane har virkelig fortjent både ein og to, og kansje fleire award,a.

Her er mine 6 første kanidata:

Bea: ei ildskjel med strikkepinnane, som aldri har klaga over helsetilstand, men dei fleste skjønner at det er grunn til strikking og blogging om natta etc.
deb: ei amerikansk dame som fikser norsk så greit at eg er still av beundring. Kansje mest fordi er slit litt med engelsken min.
Har du nå købt garn igen: ei dame som med sine bilder og tekst setter meg i godt humør.
9na: Skriver nokre flott og fantastiske historier av og til, eg ler og kosar meg....
Petunia: Flott bilder og jordnære historier, ofte om livet på landsbygda. Då tenkjer eg tilbake til barne og ungdomsåra.
Anne-Berit: Ei flott dame med stor kjærleik til dyr.

Så håpar eg at der er nokre som føler at denne runda kan ein godt vere med på, og så sende "budskapen" vidare, for ennå manglar eg 4 stk.

Ha ein fin dag alle som er innom.

5 kommentarer:

Petunia sa...

Tusen takk for at du tenkte på meg!Alltid kjekt å bli satt pris på:) Selv om det i innlegget mitt "på gjengrodde stier" kan virke som om jeg bodde langt ute i ødemarken, så gjorde jeg ikke det. Stedet jeg vokse opp, ligger bare 15 minutter utenfor Bergen sentrum (litt lengre tid tok det jo da jeg var liten), men det unike er at frem til i dag, så er dalen nesten like uberørt. Gårdene ligger der og det holdes fortsatt kyr, sauer og hester i stall og låve. Men nå skal det altså komme tofeltsvei og nesten 1000 nye boliger....blir oppriktig lei meg:(

HANNE sa...

Hej Maret.
Tak for de søde ord, det er rart at vide, at man kan få smilet frem hos andre :)
Hav en dejlig dag
Kram fra Hanne

Anne-Berit sa...

Tusen takk Maret,for at du har gitt meg en award.Din blogg er en av mine favoritter,så jeg gir deg den tilbake.Ønsker deg en flott onsdag:o)

Anonym sa...

Tusen takk! Eg kjem nok til å gje den vidare, men må få litt meir orden på data-problema mine først.. :)

Anonym sa...

Tusen takk Maret!!

Of course it will take me some time to translate the nice things you said about my blog :) I have been lazy with my Norwegian studies lately.

Ha en god dag!