torsdag 28. januar 2010

Albania-sokkar og slektsgransking...


Sjølv om eg meiner at eg er eit ganske ryddigt vesen, med brettekantar både her og der, skal det og seiast at enkelte ting har "fløte" litt over i det siste..
Slik er det vel med dei fleste i periodar. Denne veka har gått med til å få sortert utallige skriv, brev og notatar ang. slektsgranskina mi. Og dette tek tid, men er utruleg morsomt. I tillegg til å leite etter forfedre, har eg no prøvd å sotere alle fars søskenebarn og deira etterkommere. Mykje arbeid og mange overraskelser..
Så hadde eg tenkt at eg kunne strikke litt Albania-sokkar om kvelden, foran "tittekassa" og slikt. Sannheita er at kvelden blir natt, og strikkinga.... ein halv sokk på ei veke.
I dag møtte eg ei veninne, av ei veninne som spurte: er det du som strikkar sokkar til damer som frys? kan du ta over noko restegarn.... og eg har takka ja, vi må då ha arbeid på strikketuren til våren..

8 kommentarer:

Anonym sa...

Enda fleire rester ;)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Hehe, hørtes kjent ut, det at tida flyr når en får nesen ned i slektspapirer :)
Sokker blir det nok, det er nok den minste bekymringen.
God helg.

Turid sa...

Tia den går ikke, den kommer!
Et utrykk , som æ fikk servert engang, synes det er bedre å si det-ser at garn hauen vokser , så sokker blir det nok.....

Turid sa...

Tia den går ikke, den kommer!
Et utrykk , som æ fikk servert engang, synes det er bedre å si det-ser at garn hauen vokser , så sokker blir det nok.....lo

Turid sa...

Tia den går ikke, den kommer!
Et utrykk , som æ fikk servert engang, synes det er bedre å si det-ser at garn hauen vokser , så sokker blir det nok.....lo

Elins Strikkeri sa...

Så spennande med slektsgransking, og det ser ut til at det vert ein del sokker ja!! God helg:))

Turid Holm Flaa sa...

Hei, ser at du har litt garn :-). Hyggelig at du også vil hekle ei restegarnpute. Masse hilsen Turid

Sologbolig sa...

Så kjekt at du og driv med slektsgranskning. Det gjør eg også, sjøl om det dei siste månadane har stått litt i stampe. Det er kjekt og interessant å finna ut om forfedrane sine syns eg. Ønsker deg ei flott helg.