mandag 9. november 2009

Ny jobb og, nye kollegaer....

I dag startar ei ny epoke i arbeidslivet. Eg reiser til Trondheim og møter nye arbeidskollegaer. Nokon få kjente, dei fleste berre eit navn og nummer i mengden.

Etter nesten 6 år på ein rigg med ca. 170 sengeplassar, skal eg no styre reinhaldet på oljeriggen med dobbel så stor kapasitet. Skrekk og gru...

I snart 24 år i "olja" så veit eg nesten både kva eg kan forvente, kreve, og oppleve.
Gleder meg enormt, treffe nye mennesker, få nye venner, kansje utvikle meg litt på arbeidsfronten. Jobben er nok den samme som eg har hatt, berre omgivelsane er nye. I eit miljø der ein lever ilag i alle døgnets timar over 14 dager, må alle gjere sitt beste for å få ein flott arbeidsdag, og ei fin fritid.

Mange spør om handa no er god att. Ja, stort sett, treng berre å trene opp att styrken. Føler at eg er på god veg der, strikkepinnar kan anbefalast på det sterkaste etter skader/brudd.

Om eg ikkje skulle treffe på "sjuke svin" eller anna styggedom, er eg tilbake i heimen om vel 3 veker. Det tek tid å bli kjent, finne fram etc.

No har dei nok data i sjøen og, men kan ikkje love noko reisebrev med det første. Her skal ein ha ekstra tilgang, være tilkobla både ditt og datt. Dei som skrik høgast, og er mest betydningsfulle kjem fremst i køa... Der som ellers.

Med desse vakre haustfargane ynskjer eg alle bloggare fortsatt fin haust. Sjølv om jula nærmar seg, huks å slapp litt av i kvardagen. Ta vare på deg sjølv og kvarandre....

Ha nokre flotte veker !

7 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

God tur! Lykke til med ny arbeidsplass. Spennende greier det der:)
PS. Gleder meg alt til du kommer hjem :)

Tovepia sa...

Takk for koselig kommentar, formen min er stigende;)
Så spennende med ny jobb! Du får passe deg for influensaen her;)
Kos deg en masse på kurs og klem fra meg;)

karna sa...

Lenge siden jeg har vært innom deg. Godt å lese at handa er bedre, og mye har du fått gjort. Gratulerer med ny jobb, spennende tid i møte.

Turid sa...

Du får ha ei god vakt -å lykke til i nye omgivelser!

Sologbolig sa...

Lykke til med ny jobb. Det blir spennande.

Liv sa...

Lykke til med ny jobb! Det er alltid litt spennende og utfordrende med nye oppgaver. Godt er det også å lese at hånda di blir bedre. Kos deg i hverdagen;))

Hobbygåsa sa...

Lykke til med ny jobb, det blir nok veldig bra skal du se. God tur ut, og godt å høre at hånden er så bra igjen!