søndag 8. november 2009

No kan vinteren komme....

No har eg vert på hytta og iverksatt diverse aktivitetar for å bjerge hus og heim.50 stk løkar er komt i jorda.Rosetrær, bærbusker og anna "småvekst" har fått stell og kjærlig pleie kring røtter og leggar.


Alle varmovnar passar på at inneklima er nett passe. Strøm på vannslangen så ikkje frosten tek overhand. Hagemøblar og alt anna laust er for lengst komt i hus. Her ute ved havet kan værgudane ruske skikkelig til om ein ikkje tek været på alvor.

Ikkje er det lett å komme på hytta å sjekke når stormen tek laus, heller....


Så då får ein vere forbredt, tenkje det verste og håpe det beste.


Måtte vi få ein mild og fin vinter, med berre litt snø i julehelga !


4 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Best å være litt føre var, ja. Været er ikke godt å styre :)
Håper du får tatt deg tur mens løkene blomstrer til våren da. Godt å ha noe å glede seg til.
Går det bra ed hånda etter at gipsen forsvant. Det tar vel litt tid å trene seg opp igjen.

Ingun sa...

Ja, man må ta vare på det man har. Her har det gått i å restaurere garage i hele år....Ble ferdig i helga pluss 100 nye laukar i jorda...Spennende!

ANNEPÅLANDET sa...

Kunne ikke vært mer enig - mild vinter og kun litt snø i julehelga! Det ser ut som hånda virker som den skal og at du er i full sving igjen. Ha en fin uke!

Anonym sa...

Hei.Ja kjekt va man har fått unna.Hær på Nordvestlandet er vi vant med både storm å virkelig ruskevær så jeg fårstår gått va du snakker om.Håper det fortsett slik som vi har hadd det nå i fjorten dager nydelig vær.Så det kan vare helt til jul får meg.Ha en riktig fin Mandag.Bodil..