tirsdag 29. september 2009

Sjå kva eg har fått...

dei siste dagane... Gips på handa....

Nytt fotoapperat. Sjølv om bilde er dårlig, bør det studerast. Støtsikkert og Vanntett.
Nye briller er bestilt, til ca. 8000 kr.
Dessutan fikk eg 7 krabbar i teinene mine på hytta i helga. Av naturlige årsaker blei dei aldri fotograferte. Men dei smakte godt, sjølv om dei blei dyre til slutt.
Trur nok at krabbesesongen er over for i år...

Å strikke er utelukka.. Var innom nabo,en for å få hjelp til opplegg til hekling, men nei - det går ikkje. Vel er eg glad i bøker, men alt har ei grense....
Kansje eg kan brodere, skal prøve i morgon. Ellers blir dette 4 lange veker.

Så er det jobben. Ikkje det at eg trur eg er uerstattelig. Men dette var siste gangen for mange av oss på denne riggen, neste tur er på ny plass. Trist å ikkje skikkelig kunne ta farvell med kollegaer etter mange år. Det er nok det som gneg mest. Her sit eg og er lei meg, ute i havet sit dei og flirer av krabbefiskaren, og koser seg med kaffe og kaker..

7 kommentarer:

ANNEPÅLANDET sa...

Det var leit! Håper det ikke gjør altfor vondt! De flirer nok ikke av deg, kollegene, de syns nok synd på deg tenker jeg. Det eneste positive med å ikke få strikket på fire uker, må være at du får hvilt armer og skuldre og kan starte på'n igjen uthvilt og fin og god som ny...! (Litt dårlig trøst, egentlig :(
God bedring!

Turid sa...

Vet ikke annet å si ,enn god bedring-og tenk på alt det du får lest,bla.
Uansett forstår din frustrasjon, men det kunne vært så mye verre....

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Huff, dette var virkelig leit!!! Noen trøstens ord klarer jeg neimen ikke å finne på. Men midt i all galskapen er det godt at du kan bruke dataen da. Men det er ikke syssel for hele dagen, det er sikkert.
God bedringsklem herfra. Om noen timer skal Hobbygåsa og jeg på kafe. Hadde vi enda kunnet trylle deg hit, så skulle vi ha kost oss.

Sologbolig sa...

Uffda, dette såg ikkje godt ut. Ønsker deg god bedring. Forstår godt at du er frustrert når du ikkje får strikka, det hadde eg vert også. Håpar du får lese mange gode bøker. Klem fra meg.

Tovepia sa...

Hørtes ikke forlystelig ut. Stakkars deg, får håpe du kommer deg raskt. Du får ta bilder;)
Godbedringklem fra meg;)

Liv sa...

Nå syns jeg virkelig synd på deg!
Ikke strikking, hekling, ikke eng gang gå på jobb. Men du kan få lest en masse, tenk på alle de godsakene som ROPER på deg. Nå har du muligheten;)) Og skuldrene får sjangs til å komme helt ned i hvilemodus igjen, ikke lite bare det!
Håper du klarer å se lyst på livet, klem fra meg;))

Wenche sa...

Stakkars!! Trasig at dette skulle skje rett før den siste turen på skifte. Ønsker deg god bedring. stor god-bedring-klem:-)