fredag 3. april 2009

God Påske

Min gamle nabo, fyller 92 år i påska. I kveld skal vi feire litt, sidan vi er bortreist på dagen. Han holder vin, og naboane blomar. Man skal pleie godt naboskap...

Sjølv reiser eg på ferie i morgon. Turen går til Kina. Dette blir spennande, har aldri reist til østen før. Er kansje mest spendt på maten, ei veninne har trøsta med at ein får ikkje slangar. Det er nemlig altfor dyrt og spesielt til vanlige turistar.

På handarbeids-fronten er det ikkje noko nytt, bortsett for at no er gensaren ferdig til levering. Denne gangen blei mønsteret brodert på til slutt. Ikkje att det var noko enklare enn å strikke det på, men eg ville forsøke.
Ønsker alle ei fin påske. Ta vare på kvarandre, enten dere er på ski eller badeferie.
Bruk rikelig solkrem, nyt appelsinene og ta søpla med heim att..

11 kommentarer:

STRIKKEMOR(O) sa...

Du får ha ein kjempefin tur til Kina, det blir sikkert heilt topp!
God påske!

Anonym sa...

God tur til Kina!
Og ha en riktig god påske!
Slanger,æsj!!

Tovepia sa...

Til Kina!!! Skal det være, så skal det være. Blir sikkert en flott tur, så kos deg og nyt alle inntrykk, de blir sikkert mange! regner med å få litt referat etter turen;) Ei riktig god påske til deg!

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Kina, du! Det var da svært. Gleder meg til å se bilder derfra på bloggen når du er vel hjemme. God tur og la slangene være der der er, huff.... Spis noen katter ;)

Fru Rønne sa...

Til Kina!!!!! Ønsker dig en pragtfuld tur.

Wenche sa...

Ha ein strålande tur til Kina!
God påske:-)

Laila Kristin sa...

God tur til Kina! Misunneleg ja...

Lena sa...

Å så du skal til Kina! Så heldig du er, det er mitt drømmereisemål!! Håper virkelig du får en flott tur, husk å ta masse bilder da! God påske:-)

Marion Lexau Nødset sa...

God påske til deg og:) Når du leser dette er du sikkert tilbake frå Kina allereie, så eg får skrive at eg håpar du hadde ein fin tur. Du må leggje ut litt bilete til oss! Spanande!

Hilde C. sa...

Jeg håper du får en flott tur til Kina, og en riktig god påske :-)

Sologbolig sa...

Til Kina - det må vera ein kjempeopplevelse. Håper du har det flott. Er spent på kva du har å fortelja når du kjem att.