søndag 22. mars 2009

Mammutsalg og andre restar...

Restane etter Branngensaren blei til 2stk. panneband. Bokstavane er hekla på, ikkje heilt proft dette...

Restar etter Mammutsalget. Noko av dette blir flyreise-lesestoff i påska.


Restar av heklegarn, blir flyreise-arbeid i påska. Eg skal fly langt.


Barnekofte som har vært jobb-arbeid lenge. Armane har vert ferdige i fleire månadar. No minkar det her og....


Ein av gutta på jobben ville ha ei hue. Skulle være litt kort, med dobbel brett så den kunne brettast ned om nødvendig. Med dobbelt sokkegarn og 2 kveldar var jobben gjort. Og den nye eigaren kjempeglad...
5 kommentarer:

Tovepia sa...

Det var da litt av en produksjon. Ei slik lue ønsker gubben seg også. Blir litt nysgjerrig på hvor du skal i påska..kanskje får vi høre det senere.. Ha ei god uke;)

Sologbolig sa...

Heer var det mange prosjekt. eg har også vert på mammutsalg (kem har ikkje det !?), og kom heim igjen med altfor mange bøker. Ha ein fin kveld.

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Jammen har du vært flittig. Sjøl om Brann ikke er mitt lag, så var det lite å klge på med de pannebåndene.

Kan jeg gjette på at du skal langt vestover i påska, dit det ble feiret bryllup for ei tid tilbake...? I så fall er jeg veldig misunnelig, men ønsker god tur og leser gjerne litt tur-referat. Å skulle du nå finne på å reise andre plasser, så skal jeg jammen ønske deg god tur dit også.

Turid sa...

Her skulle det være både garn å lesestoff nok for ei laaaang reise.
Ha en fin tur da!

Anonym sa...

成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看,A漫,h漫,成人漫畫,免費A片,色情網站,色情遊戲,情色文學,麗的色遊戲,色情,色情影片,同志色教館,色色網,色遊戲,自拍,本土自拍,kk俱樂部,後宮電影院,後宮電影,85cc免費影城,85cc免費影片