torsdag 4. desember 2008

Award...

Denne awarden fikk eg frå Anne-Berit. Føler både takksemd og ærbødigheit over å ha komt i betrakting blandt så mange bloggere.
Denne bloggen investerer i og tror på NÆRHET- nærhet irom, tid og forholdrne er usedvanlig sjarmerende og søte,og formålet er å finne og å være venner.De er ikke opptatt av utmerkelser og selvhevdelse.Vårt håp er at når båndene på disse utmerkelser er kuttet,vil enda flere vennskap ha forplantet seg.Vær vennlig å gi litt ekstra oppmerksomhet til disse!Gi denne utmerkelsen til åtte bloggere,som igjen må velge seg åtte nye.Inkluder denne teksten på utmerkelsen deres.Å få sendt den videre, som ein jo skal, er både vanskelig og lett. Dei fleste har fortjent den, og eg vil slett ikkje såre nokon som desverre må utebli denne gongen...Valget har til slutt falt på: Bjørg, Evas Univers, Gamleheksa, Strikkeforbi, Nunne, Fru Rønne, Hilde S, Solveig.

6 kommentarer:

Charlotte sa...

Tusen, tusen takk! For en ære, og for en stas! c",) Jeg skal blogge om det senere i kveld!

Anne-Berit sa...

Selfølgelig måtte du få den,syns veldig godt om deg og bloggen din vet du.Ha en koselig kveld.Klem fra meg!

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Tusen hjertlig takk!
Min første award som nokså fersk blogger. Dette var stas.
God helg. Klem fra Toten

Eva sa...

Tusen takk! :)Kjempekoselig! Finfin helg til deg. :)

Sologbolig sa...

Gratulere med utmerkelse. det ligg ein utfordring til deg på bloggen min. Ha ein fine dag !

Anonym sa...

情趣用品,情趣,色情漫畫,情色網,情色a片,情色遊戲,85cc成人片,嘟嘟成人網,成人網站,18成人,成人影片,成人交友網,成人貼圖,成人圖片區,成人圖片,成人文章,成人小說,成人光碟,微風成人區,免費成人影片,成人漫畫,成人文學,成人遊戲,成人電影,成人論壇,成人,做愛,aio,情色小說,ut聊天室,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,尋夢園聊天室,080視訊聊天室,免費視訊聊天,哈啦聊天室,視訊聊天,080聊天室,080苗栗人聊天室,6k聊天室,視訊聊天室,成人聊天室,中部人聊天室,免費視訊,視訊交友,視訊美女,視訊做愛,正妹牆,美女交友,玩美女人,美女,美女寫真,美女遊戲,hi5,hilive,hi5 tv,a383,微風論壇,微風,伊莉,伊莉討論區,伊莉論壇,sogo論壇,台灣論壇,plus論壇,plus,痴漢論壇,維克斯論壇,情色論壇,性愛,性感影片,校園正妹牆,正妹,AV,AV女優,SEX,走光,a片,a片免費看