torsdag 19. mai 2011

Komler....

Då alle mors "håpefulle" var heime denne veka, stod det komler på meny,en...
Kjært barn har mange navn, komler-raspeballer etc. men smaken er den same. Og som sunnfjordingar flest, bruker vi sirup på, nokon må ha sukker også..
Dagens overraskelse var den Canadiske svigerdatter som for første gong smakte på menyen, og likte det. Porsjonen var nok ikkje i denne størrelse, men ned gjekk det..

4 kommentarer:

Turid sa...

Elsker raspeballer! NAM!
Men sukker og sirup...ikke til meg takk;)

Klem fra Turid;)

Tovepia sa...

Har smakt det en gang, nydelig!!
Nyt helga, klem fra meg;)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Sirup og sukker på???? Å huttetu sier jeg nokså fordomsfullt;) Det har jeg aldri smakt. Når sant skal sies er ikke komler min favoritt i det heletatt, men jeg elsker alt det som hører til (bortsett fra sirup da kanskje). Slik er det vel å være en skogsmatros, ikke vant til slik kost ;) God smaken er forskjellig.
God helg!

Strikkebesta sa...

Klart ein må ha ball når alle ungane er heime! Eg har same erfaring som deg, svigersonen min frå Sveits/Spania er like glad i "den grå juvel" som min eigne ungar:)
Dattera mi hevdar at eldsteguten hennar har "balle-abonnement" hos meg, men sanninga er at det er ikkje berre han som kjem til middag når vi har ball på menyen, nei, dei dukkar opp alle seks. Tilbehøret er ikkje heilt likt det du serverer, men lokale variantar er heilt naturleg når det gjeld denne retten. Ønskjer deg ein flott søndag!