lørdag 11. september 2010

LØRDAGSKVELD og BINGO

Ein liten stemningsrapport frå Haltenbanken. Når varmen stig brått, og det er nesten vindstille, ja då kosar vi oss nesten "glugg ihjæl", på fastlandet. I havet derimot, der kjem tåka. Slik har vi hatt det no nokre dagar. Helikopter som ikkje kjem, eller kjem i utide.. Folk som pakker ned, og pakker opp, veit ikkje når dei kjem seg heim.. eller skal på jobb.
Og så er det brått lørdag. Sjokoladeskålene kjem på bordet, baren opnar (alkeholfritt, men pytt, pytt...) Bingoen er åpen for alle, mest fornøyde er kansje dei som aldri spelar bingo på land.
God mat på alle fat, vi blir kansje litt overmette..
Alle kosar seg, og blir nesten som ungar. Om vi saknar dei som er heima, ja-da.....
Men slik er det, og vi gjer det beste ut av det, og så skal vi snart heim att.
God helg

5 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

God helg til deg også. Håper tåka letter anart. Den ligger tjukk her også, men vi har bakkekontakt, så det gjør ikke så mye....

Stubbetufsa sa...

Vær ved godt mot!
Hjelpen kommer! Det er værskifte på gang!
God søndag!

Anonym sa...

Tåka letter nok i tide til du skal heim :) Pakken er klar til å sendast, og ser nok sitt snitt til å lande i ei raud postkasse i morgon. Blomane har IKKJE fått vatn..

God helg!!

Maret sa...

Bea: Tulljenta....
men takk for hjelpa..

Strikkebesta sa...

Ein fin eigenskap å gjere det beste ut av situasjonen:) Er heilt sikker på at de ikkje lid noko naud der ute, men forstår godt at de har lyst heim når det er fritørn. Håper skodda har letta etter kvart