onsdag 7. april 2010

Ålesund- Kristiansund

MS Trollfjord på veg inn til kai i Ålesund. Og da stod mor og eg klar til å gå ombord, der vi blei møtt av resten av reisefølge.
Ålesund var grå og trist i dag, Molde hadde også nokre regnbyger. Nett no passerer vi Hustavika, stille i kveld også. Dessutan har vi no sett sola. Middagen er vi ferdig med, nydelig... No er det å finne roen, nyte utsikten, og verkelig være turistar...

I morgon tidlig kjem vi til Trondheim kl. 0600, med avgang kl. 1200. Rørvik kl. 2130.
Og vi er byrja strikke sokkar....

7 kommentarer:

♥ Gamleheksa ♥ sa...

Så er dere i gang! Regner med at mor heller ikke har noe imot å få strikke litt :) har jo sett bilde av henne på Hurtigruta tidligere.
Ha ei god natt der ute på bøljan blå.

Bente sa...

Ha en fin tur og kos dokker med utsikten og strikketøyet. Vet ikke hvor langt dokker skal reise, men passerer dokker over Lopphavet så må du tenke på mæ..."det e dær æ høre tel".
Ship o hoi:)

Inger sa...

Hei. God tur. Strikka sokker på hurtigruta i fjor fra Trondheim til Risøyhamn. Fin tur og fint vær. Må oppleves. Ha en alle tiders reise.
Inger

Strikkebesta sa...

Det vart bomtur på meg! Eg kom ombord i hurtigruta i halv to-tida og sette meg til i kaféen og festa trådane på lestane eg har tenkt å gi til kvinnene i Albania. Etter ein god halvtime tok eg meg ein tur opp i "panoramasalongen" for å sjå etter strikkande damer. Såg nokre som sat og strikka, men sidan dei snakka nordnorsk tenkte eg at dei ikkje høyrde til i reisefylgjet ditt. Elles såg eg ei dame som strikka selbuvottar, men eg tok ikkje kontakt med henne heller. Til sist gjekk eg til resepsjonen og spurde etter deg, men ingen Maret hadde "mønstra på" i Ålesund, så eg måtte gå i land med uforretta sak.
No vil eg i alle fall ønskje dykk ei god reise,håper de møter mange strikkeglade damer langs kysten, så kan eg vel sende lestane til deg i posten når du kjem heim:)

Solveig sa...

Så flott initiativ. håper virkelig det blir en fin og produktiv tur og at været blir behagelig....

Kari Aspenes sa...

Jeg skal følge med bloggen.
Kanskje jeg hiver meg på Sortland-Svolvær på sørgående.

God tur!

Unknown sa...

Jätte trevligt att se er alla igen i stick ligan och jättetack för inlägget med duken.
Trevlig sommar från väverskan i Sverige
Birgitta