tirsdag 16. juni 2009

Ullvest.

Dette skulle bli ein lun vest til hutrige vinterdager. Om ikkje varmen snart kjem, så har eg bruk for den straks. Vesten er strikka i "strukstur-strikk", og det blir litt fram og tilbake. Er ikkje egna arbeid foran TV eller med gjestar i stua. Garnet er frå Kina...

Bestemorsrutene går stadig framover. Har nokre trådnøster liggande på hytta, og nokre i heimen. Så slepp eg å dra det fram og tilbake. Blir mykje hytteliv framover...

7 kommentarer:

Tovepia sa...

Ja, huff, nå må vi snart fram med vinterklærne igjen;) Har selv begynt på mitt andre bestemorteppe, trivelig arbeid innimellom. Ha en god dag!

Elins Strikkeri sa...

Flott vest som nok kjem til nytte,men forhåpentligvis ei stund til enno!! Flotte bestemorsruter, eg heldt no på med mine eg og innimellom,ha ein flott dag:)

♥ Gamleheksa ♥ sa...

En vest kan nok komme til nytte i denne grønne vinteren, ja. Nydelige farger!!!!!

Sologbolig sa...

her har vi heldigvis kjempeflott vær og t-skjorte og knebuse er tingen. Men vesten din var fin den, håper du snart kan legga den bort til vinteren komme. Ha ein fin dag.

Wenche sa...

Ser ut til å bli ein flott vest:

STRIKKEMOR(O) sa...

Eg håper også på litt varme snart. Vesten blir nok fin, og det er kjekt å ha eit strikketøy som er litt utfordrande og, når ein sit åleine vel å merke. Heklarutene er greie å ha når ein skal vere sosiale. Ha ei fin helg!

Tino sa...

Ser ut som sommeren skal komme til uken her på østlandet.
Flotte oldemorsruter, har stoppet litt opp med mine.
God helg :)