tirsdag 21. oktober 2008

Nye gardiner...

Denne veka er endelig gardinkappene komt på plass i stua. Så lenge det har vært lyst og fine kveldar har det ikkje vert noko savn, har då persiener. Har valgt å ikkje ha sidegardiner, vil ha mest mulig lys inn.

Må alikevell innrømme at når kappene alikevel var der, så vart det mykje kosligare inne. Og ute er det full haust med alt det innebere, sterk vind og mykje regn.

Det første garnet frå Canada er tatt i bruk. Eit heilt enkelt rillestrikka skjerf i ein morsom fargekombinasjon. Og når det blir tatt i bruk, kan eg sende ein tanke til kvinnene i Sør-Amerika som har spunne og farga for hand.


5 kommentarer:

Turid sa...

Så koselig at du stakk innom meg. Her kommer jeg på en liten gjenvisitt. Ser du er skikkelig produktiv med mangt å mye du! Fine gardiner.
Ser du syr hardangersøm og. Det gjorde begge mine bestemødre og. Har noen verdifulle duker etter de.
Fine tanker på en lørdagskveld kom jeg og over på bloggen din og en skikkelig søt hund.
Takk for titten! kommer gjerne tilbake :-)

Anne-Berit sa...

Hei,og takk for hyggelig kommentar hos meg.Gardinkappa di ble flott,fint mønster,lyst og lekkert.Fint skjerf også,likte det garnet du har brukt,ble så fin mønster av det.Ha en fin dag!

Hilde C. sa...

Så flott stoff du har til gardinkappa di - nå fikk jeg lyst på nye gardiner :-)

Sologbolig sa...

Det er alltid kjekt med nye gardiner iallfall når ein går fra ei årstid til ei annan. Så mye flott strikkegarn du viser i innlegget nedenfor. Ha ein fin kveld!

hobbyvenn sa...

Så fine gardiner. Og alt det du hadde kjøpt på ferien. Drøm... spesielt det garnet med kamel.... God helg!