mandag 8. september 2008

Livet består av øyeblikk, nyt dei...

Kan verden bli flottare ? Dette bilde er tatt i kveld kl. 20:25 frå riggen der eg jobba. Sjøen er nesten speilblank, temperaturen ca.20 grader.

Om nokon lurte, ja eg tatt fram att strikkepinnane. Det er haust, i alle fall på kalendaren. Enno er resultatet ikkje noko å vise fram, men det kjem....Ha ei flott veke alle som er innom.

4 kommentarer:

Anne-Berit sa...

For en nydelig solnedgang.Det er vel mange slike på din arbeidsplass når været er fint.Strikkinga er kommet fram her også,men det er bare noe så kjedelig som ullsokker,men det må til det også.Det er fem barnebarn som skal ha,så det er bare å strikke det!Ha det godt!

Liv sa...

Hei, Takk for koselig kommentar hos meg. Det er visst lenge siden jeg har sjekka bloggen for kommentarer, men du spør etter adresse og vil være med på sokkeprosjektetet til Albania. Kjempegreier! De trenger det de kan få! Jeg leverer på en forretning i Stavanger, men de er kun mellomledd, men du kan få et tlf. nr, så kan det vel ordne seg. Prøv 930 02 207, Torunn Pettersen. Det var ei hyggelig dame, og dette driver hun på med for Team Albania. Sendingen til Albania skal gå i november.
Vi "snakkes" vel :-)

Anonym sa...

Deilig solnedgangbilde!! :)

Anonym sa...

God helg!