torsdag 29. mai 2008

Tagging.


Eg er blitt tagga av Solveig.


Ting tar tid, men no er eg tilbake i heimen og på bloggen.


Reglane kjem i starten av innlegget. Kvar spelar svarar på spørsmåla om seg sjølv. I slutten av innlegget gir du den vidare til 6 andre personar og fører opp navna. Så går du til bloggane og legg igjen kommentar om at dei er tagga og ber dei lese din blogg. La personen som tagga deg vite når du har lagt inn svar.1) Kva gjorde du for ti år sidan? Som i dag, jobba i "olja".


2) Kva er 5 ting på å gjere-lista mi i dag? Sortere, hive, pakke i pappkartonger, rydde, nyte sola frå verandaen mellom øktene.

3) Snacks eg liker: Sjokolade........


4) Ting eg ville gjere dersom eg var milliardær (eller billionær): Reise ut i den store verden, og tatt Norge på kryss og tvers når eg kom tilbake. Med slike summar skulle eg ha delt raust med ungane mine, og gitt ein fin pott til Frelsarmeen.


5) Stadar eg har budd: Bergen, Os i Hordaland, Gjøvik, Melhus i Sør-Trøndelag, Sunnmøre.


6) Disse folka vil eg vite meir om: Anne-Berit
Evas univers
Lena


4 kommentarer:

Charlotte sa...

Sånn... Nå har jeg gjort det c",) Håper jeg har funnet noen som ikke har blitt tagget allerede. Takk for utfordringen... Moro!

Anne-Berit sa...

Hei,hei,nå har jeg lagt inn utfordringen fra deg,gøy dette,men jeg er redd jeg er en ganske kjedelig person.Ønsker deg ei fin helg!

Hilde C. sa...

Taggingen blir besvart om ikke så lenge. Håper du nyter finværet - ha en god uke :-)

Lena sa...

Nå har jeg oppdatert bloggen min, med taggingen fra deg:o) Ha en god helg og lykke til med flyttesjauen!