mandag 18. februar 2008

Baby-strikking...

Til sommeren kjem ein liten ny verdensborger i familien. Og slike små må også ha klær. Valget falt på grønt denne gangen, det er kansje mest fordi baby,ens mor liker den fargen så godt. Sjølv synes eg kansje at den blei vel mørk, men fotografering på kjøkkenbenken er nå ikkje det beste. Blir det for trist, så får eg finne på noko anna.

Då eg var på handel i dag, skulle berre på apoteket ein tur, endte eg opp med 4 forskjellige strikkeprosjekt. Kjekt å ha, må berre ha...eller som Ole B: ja-takk, begge deler. Og eg som prøver å rydde unna..... fordi eg forhåpentligvis skal flytte til sommaren.

Ein tanke som kom der eg rusla rundt med trånøstene mine var: til nå i dette nye året har eg ikkje kjøpt eit einaste kles-plagg og heller ikkje sko. Og det skal heller ikkje gjerast før alle skuffer og skap er rydda, og eg har fått ny heim. Enn så lenge har eg rikelig til både meg og Fretex. Her kan eg vere bestemt, og så går det litt sport i å la være....Om nokon ventar på nytt om den store duken, så er den eine langsida ferdig utklipt og med stolpar. No blir det ein liten pause. Skal reise på jobb i morgon, og duken blir att heime.

5 kommentarer:

Anonym sa...

Med det tempoet der er jo babyjakka ferdig innen veka er omme ;) Synes fargen er fin, eg! Og mamma'en blir nok fornøgd óg..

God tur på jobb!

@afjo72 sa...

Heisann! Så masse flott du tryller frem :o) Flott grønnfarge synes jeg da, artig med småfolk i litt annet enn rosa eller lyseblått også.

Ha en fin uke! :o)

Laila Kristin sa...

Trur nok mammaen vært svært fornøgd med valg av fargen. Pappaen har bestilt brunt av oldemora veit eg;)

Må få fortelle at lillemor har brukt flittig sin genser i vinter, håper den passer til høsten også.

Anne-Berit sa...

Hei,og takk for koselig hilsen til meg.Ja,er det ikke sånn det er,man drar på handletur og skal ha bare litt,og så finner man garn,og kanskje ei fin hekle eller strikkemønter,og da er det jo gjort,hehe.Håndarbeid MÅ man jo ha!!!Ha en fin tur på jobb,og god helg:o)
PS:Tror den jakka blir kjempefin.

Hilde C. sa...

Så hyggelig at en ny verdensborger er på vei - det kommer sikkert til å bli en fin babyjakke. Og fire nye strikkeprosjekter høres veldig kjekt ut. God helg til deg :-)